Life Coaching

Știu ce înseamnă schimbarea, am experimentat-o în cele mai diferite modalități. Și mă mândresc cu asta! Este parte din ceea ce sunt eu acum. Însă mi-aș fi dorit ca atunci când eram în proces de schimbare să fi avut lângă mine un Life Coach sau măcar să știu de existența unei asemenea îndeletniciri. Totul s-ar fi întâmplat mai fluent, mai clar.

Ai un obiectiv de atins?
Ai o dorință pe care nu știi cum să o îndeplinești?
Îți lipsește curajul de a face un prim pas spre obiectivul tău? Nu știi de fapt care este primul pas?
Ai ajuns într-un moment în care nu știi încotro să o iei?
Ești bine, dar parcă tot mai lipsește ceva?
Vrei un sfat? O rețetă de succes? Sfaturile sau rețetele nu te-au ajutat? Nu mai căuta! Poate este timpul să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Nimeni nu poate înțelege cu adevărat cum este să fii tu și ce ți se potriveste ție mai bine. Doar tu știi asta! Puterea stă întotdeauna la tine!

Cred cu tărie că fiecare din noi avem în noi TOT ceea ce avem nevoie pentru a ne îndeplini orice obiectiv, dorință, vis. Ceea ce lipsește este modalitatea prin care să găsim calea spre ceea ce ne dorim. Modalitatea pe care ți-o propun este aceea de a apela la un Life Coach.

Un Life Coach știe să-ți respecte unicitatea și te poate însoți în propriul tău drum spre succes. Un drum creat doar pentru tine.

Dacă îți doresti o schimbare în bine sau în mai bine, hai să ne întâlnim și să începem să creăm acel drum.

Detalii găsești aici.

Și totuși, ce înseamnă Life Coaching?

Life Coaching înseamnă colaborarea între două persoane (între tine si coach), colaborare în care toată puterea este redată ție, cu convingerea că tu ești cel/cea care are răspunsurile la orice întrebare sau provocare ce poate apărea în viața ta. Deții aceste răspunsuri chiar și atunci când ele par să fie ascunse, uitate undeva sau chiar să nu existe.

Coach-ul își va folosi aptitudinile venind în întâmpinarea ta cu întrebările și tehnicile potrivite, pentru a te face pe tine să-ți găsești propriile răspunsuri care stau ascunse adânc în interiorul tău. Pentru că doar tu ești cel mai potrivit expert în domeniul propriei tale vieți, si cel/cea care știe cel mai bine cine ești cu adevărat și de ce anume ai mai multă nevoie, chiar și atunci când nu crezi că așa stau lucrurile.

Nu îți va spune ce să faci, nu îți va da sfaturi despre ce ar trebui sau nu ar trebui să faci, nu îți va oferi soluții miraculoase. Va urmări însă ca tu să îți asumi responsabilitatea pentru propriile tale alegeri și acțiuni, puterea fiind la tine (acea putere de care de cele mai multe ori nici tu nu ești conștient/ă). Fără a-ți crea sentimente de vinovăție, fără a te manipula, fără a te judeca, critica sau încerca să te schimbe sau să-ți modifice în vreun fel traiectoria aleasă de tine. Și fără a pune accent pe trecut, ci pe ce poți face în prezent și în viitor.

Trecutul nu îl mai poți schimba sau influența, despre viitor nu poți spune cu certitudine prea multe, dar cu siguranță îl poți influența prin acțiunile tale din prezent.

Tot procesul de coaching se desfășoară pe principiul unei stricte confidențialități. Încrederea între tine și coach este un element de bază. Este un parteneriat, o colaborare între doi parteneri de drum. Drumul care începe din punctul în care te găsești atunci când intri în acest parteneriat, până în punctul în care îți dorești să ajungi.

Ca și în sport, relația dintre tine și coach este ca aceea dintre sportiv și antrenorul său. Atunci când un sportiv câștigă un trofeu, el este cel care urcă pe podium. Cu respons-abilitate. Adică abilitatea de a răspunde. De a răspunde prin acțiune în urma procesului de coaching. Descoperă-ți această abilitate și simte împlinirea sportivului care și-a atins rezultatul la care aspira!

Leave a Comment